Nordic Giants – A Tree As Old As Me EP

01 – Shine (ft. Cate Ferris)
02 – B.O.A.T.S (ft. Amdine)
03 – The Seed (ft. Jake Reid)
04 – Through A Lens Darkly
05 – Blaming The Devil (Acoustic ft. Elsa Hedberg)
06 – B.O.A.T.S. (Mute Speaker Rough Home Mastered Mix)
07 – The Seed (Royal Nail Remix)

برای دانلود باید عضو سایت باشید.
برای عضویت اینجا کلیک کنید.
برای ورود به سایت اینجا کلیک کنید.
A Tree As Old As Me EP

Leave a Reply